Entertainer's Secret

Heb je last van een geïrriteerde of droge keel? Of heb je last van een hese stem?
Entertainer's Secret keelspray helpt je dit op natuurlijke wijze te herstellen.

Voor jou als vocalist, entertainer, acteur, spreker of telefonist, is je stem je grootste kapitaal. En natuurlijk doe je er dan ook alles aan om deze in absolute topconditie te houden. Wanneer je veel praat of zingt, kun je last krijgen van een droge keel of van een vermoeide of hese stem. Ook na een verkoudheid of bij een allergie duurt het even totdat je stem weer op het oude niveau is.

Herkenbaar? Voor jou als professional komt dit natuurlijk nooit goed uit: je prestaties vallen of staan immers met de conditie van je stem. En wanneer je stem voor langere tijd "niet op haar best is", loopt uiteindelijk ook je carrière gevaar.

Entertainer's Secret helpt je om je stem in vorm te houden. Het verzorgt je keel en onderhoud je stembanden. Entertainer’s Secret is ontwikkeld om de functie van het slijmvlies (bevochtiging en smering van keel en stembanden) te ondersteunen. 

Entertainer's Secret keelspray is een aanvulling op de natuurlijke bevochtiging van je keel en stembanden. Entertainer's Secret heeft een kalmerende werking en draagt bij aan het herstel en de verzorging van de vocale kwaliteit. Veilig, snel en effectief. Entertainer's Secret is verkrijgbaar in twee formaten. Bestellen? Dat doe je hier.